Kvalitet i dit byggeri og skarpe serviceløsninger

Fokus på personlig service og kvalitet

Hos DAHL A/S leverer vi skarpe serviceløsninger og kvalitetsbyggeri inden for de mest udbredte håndværksfag.

Vores faglærte håndværkere og specialister står klar til at hjælpe dig med dit problem eller behov inden for nedenstående områder.

  • Rådgivning af specialister
  • 30 års erfaring
  • Tæt samarbejde med kunden
  • 150 håndværkere og projektledere
  • Én kontaktperson
  • Stor serviceafdeling med døgnvagt 
  • Stor entrepriseafdeling

Entreprise

Vi udfører alle former for nybyggeri og renoveringsarbejde – i den kvalitet og tid, som vi aftaler. Vores referencer er inden for boligbyggeri, alment såvel som privat byggeri, skolebyggeri, børneinstitutioner, kulturinstitutioner, erhvervsbyggeri, laboratoriebyggeri, forskningsfaciliteter og meget andet.
  

Læs mere her

Høj kvalitet siden 1986

Siden 1986, hvor Peter Dahl etablerede virksomheden, har volumen og kompetencerne på vores medarbejderteam ændret sig, men det har vores vision ikke.

På trods vores størrelse bevarer vi det tætte samarbejde med vores kunder. Hos DAHL A/S har vi størrelsen og kompetencerne til at løse selv de største og mest komplekse opgaver. Samtidig er vi ikke så store, at vi mister det tætte samarbejde med kunden.​

Som kunde hos os skal I kun forholde jer til én samarbejdspartner og én kontaktperson. På den måde kan vi træffe hurtige beslutninger, sikre kvaliteten og føre løbende kontrol med processen uden at inddrage flere aktører. 

Læs mere her

Mange års erfaring med byggeri og serviceløsninger

DAHL A/S skaber de bedste rammer for jeres byggeri, og har gjort det siden 1986, hvor Peter Dahl etablerede virksomheden. Siden virksomhedens start, er vi vokset til 150 håndværkere, specialister og projektledere, som kan hjælpe dig med dit behov. Det gælder, hvad enten du har behov for hjælp til en lille opgave som service af gasfyr eller en større byggeopgave.

DAHL A/S er ISO 9001-certificeret og har modtaget en grøn smiley for godt arbejdsmiljø.​​

Kontakt os for uforpligtende tilbud på din opgave enten ved at ringe til os eller ved at udfylde kontaktformularen på denne side.